Naujame LNK duetų projekte tikrai nebus L. Paksienės

Vos porą savaičių liko iki naujo LNK muzikinio projekto „Žvaigždžių duetai” iškilmingo atidarymo. Septyniolika savaičių truksiančiame solidžiame muzikiniame projekte dalyvaus dešimt žinomų žmonių ir pripažintų dainininkų duetų.

„Žvaigždžių duetuose” pasaulio ultratriatlono čempionas Vidmantas Urbonas dainuos su aktore, dainininke Kristina Kazlauskaite, serialo „Nekviesta meilė” pagrindinio vaidmens atlikėja, aktorė Inga Jankauskaitė – su dainininku Česlovu Gabaliu, Kauno ceremonmeisteris Kęstutis Ignatavičius – su populiariąja Gintare Karaliūnaite, „Mis Lietuva 1996” Sandra Chlevickaitė – su lyriškuoju Gyčiu Paškevičiumi, Seimo narys, džiazo festivalių rengėjas Vytautas Grubliauskas – Kongas – su bliuzo karaliene Arina, aktorius Saulius Balandis – su liaudies dainų atlikėja, iškiliąja Veronika Povilioniene, vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė – su linksmuoliais grupės „Patruliai” vyrukais, aštuonių grožio konkursų dalyvė Renata Ražanauskienė – su puikiuoju vokalistu Deiviu.

„Bijojau, kad mano partneris šiame šou nebūtų mažiukas ir dėl to negalėčiau stovėti „ant kablų”. Ir kad nebūtų „zanūda”. Taip ir neatsitiko. Maža to, mano Vidmantas – tautos didvyris. Vien dėl jo dalyvauju šiame šou”, – juokėsi Kristina Kazlauskaitė, paklausta apie savo būsimą partnerį, čempioną V. Urboną. Vidmantas taip pat neliko skolingas – „Galiu pasakyti atvirai – man iš visų neprofesionalų pasisekė labiausiai. Kristina – nuostabi ir nuolat juokauja. Manau, kad ji mane sugrąžins į jaunystę”.

„Česlovas – iš tų žmonių, kurie žino, myli ir moka tai, ką daro. Ir turi puikų humoro jausmą. Nežinau, kaip mus priims žiūrovai, bet tikiu, kad mūsų duetas „įvyks”, – sako Inga Jankauskaitė. Dėl savo partnerės ramus ir pats Česlovas, – „Ko aš neišdainuosiu, Inga suvaidins”.

„Įspūdinga moteris, net nedrąsiai jaučiuosi šalia, pavydės man kiti dainininkai. O dar girdėjau – koks balsas…”, – nutęsia Deivis. „Visada svajojau dainuoti, – prisipažįsta Renata. – Bus smagu pradėti su tokiu profesionaliu dainininku kaip Deivis. Man jis patinka – sugeba būti ir solidus, ir juokingas”.

„Dainuoti su Gyčiu Paškevičium – garbė. Žinau, kad daugelis šio projektų dalyvių geidė Gyčio, bet man pasisekė labiausiai. Gytis dainuoja tokiu žemu, prikimusiu balsu – man labai gražu. O jo lyriška daina „Dukra” – viena mano mėgstamiausių”, – taip savo partnerį apibūdino Sandra Chlevickaitė. „Sandros akys gražios, ji koketė ir labai nori bei moka dainuoti. O jei žiūrovai vertintų tik grožį, mes dėl Sandros iš karto užimtume pirmą vietą”, – juokėsi Gytis.

„Arina – unikali. Ji daug metų be ypatingų vertimųsi per galvą sugeba išlikti savita, matoma ir nenusipiginusi. Ji – bliuzo karalienė”, – apie Ariną sako Seimo narys V. Grubliauskas. Arina nelieka skolinga: „Kongas – nuostabus, kūrybingas, išmintingas muzikantas, pažįstu jį jau daug metų. Džiaugiuosi, kad būtent jis stovės šalia”.

„Veronika yra Veronika. Net pavardės nereikia sakyti, visi žino, apie ką kalbama. Tai tokia stipri asmenybė, kad net nesiverčia sakyti „žvaigždė”. Ji – uola”, – taip savo partnerę projekte „Žvaigždžių duetai” apibūdina Saulius Balandis. „Saulių gerbiu ir myliu. Jis – aktorius pačioje brandoje. Dievas jam nepagalėjo nei talento, nei išvaizdos”, – šelmiškai mirkteldama akį pastebi Veronika.

„Buvau mačiusi Kęstutį tik oficialių ceremonijų metu, jis visada man atrodė solidus, bet kai užtraukėme dainą, supratau, kad jis labai jaunatviškas ir pasiduoda netikėtumams”, – ją neseniai sutuokusį Kauno ceremonmeisterį apibūdino Gintarė Karaliūnaitė. „Smagu, kad dera mudviejų balso diapazonai ir tembrai”, – būsimu duetu džiaugėsi K. Ignatavičius.

Dar viena projekto dalyvė – vyriausioji Lietuvos ragana Vilija Lobačiuvienė nebando išburti savo sėkmės būsimuosiuose „Žvaigždžių duetuose”: „Anksčiau vis norėdavau žinoti, kas laukia už kampo. Dabar įdomiau viską palikti likimui. Kam ta magija, kai šalia – tokie smagūs vyriškai iš „Patrulių”, – juokiasi Vilija. „O mums Vilija labiau panaši ne į raganą, o į fėją. Mūsų žvilgsniai žiūri į vieną pusę ir mes šį projektą laimėsime triuškinamai”, – sako Algirdas iš „Patrulių”, linksmos buvusių policininkų grupės.

Dar dvi staigmenos – du netikėti duetai žiūrovų laukia „Žvaigždžių duetų” premjeroje –vasario 3-ąją per LNK.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

1 atsiliepimas į "Naujame LNK duetų projekte tikrai nebus L. Paksienės"

  1. caca_lelia

    Patinka Inga? Gal norėtum prisidėti prie jos forumo(tinklalapio) kūrimo? Jei taip rašyk el.paštu shypsniuke@gmail.com

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.