Vyriškos raukšlės

Pasirodo, kad ne tik akys sielos veidrodis. Veido raukšlėtumas irgi daug ką pasako apie žmogaus charakterį. Taigi, ką reiškia tam tikras raukšlių ir raukšlelių išsidėstymas vyro veide?

• Raukšlės atsiranda ne šiaip sau. Pavyzdžiui, gili raukšlė, prasidedanti ties tarpuakiu ir pasibaigianti kaktos viduryje, reiškia, kad prieš jus labai rimtas vyras, mėgstantis analizuoti savus ir svetimus poelgius. Tarkim, jį nuolatos domina skirtingas žmonių elgesys tam tikrose situacijose ir pan. Šį „analitiką” sunku įžeisti, užtat, jei kam nors pavyksta užgauti jo garbę ir orumą, susitaikymo nebus.

• Jei kelios horizontalios linijos kerta kaktos vidurį, vadinasi, prieš jus – mąstytojas, galintis nuspėti būsimų įvykių eigą. Jo nedomina dabartis ir šiaip įvairios smulkmenos, nes jis sugeba „apskaičiuoti” tai, kas svarbiausia.

• Jei horizontalios raukšlės išsidėsčiusios visame kaktos plote, – prieš jus nuovokus ir gudrus vyras. Apgauti jį bus nelengva. Apskritai šis vyras mėgsta intrigas, pasižymi nepastoviu charakteriu, nemėgsta pradėtų darbų padaryti iki galo ir t.t. Nuoširdūs žmonės turėtų vengti šio tipo.

• Puslankio formos raukšlės virš antakių kalba apie tai, kad šio vyro atsakomybės jausmas labai stiprus. Jis visada ištesės savo pažadą, nuoširdžiai padės ir patars. Toks žmogus niekada ir nieko neišduos.

• Jei akių raukšlelės gana ryškios, o aplink lūpas nėra jokių raukšlių – prieš jus pavojingas žmogus. Daugelį gali sužavėti šio vyro tariamasis geranoriškumas.

• Jei raukšlės išsidėsčiusios trikampiu nuo nosies sparnelių iki lūpų linijos, o lūpų kampučiai nuleisti, tai reiškia, kad šis žmogus greitai užsigauna. Be to, jį greičiausia persekioja nesėkmės. Bendrauti su tokiu vyru gana sunku.

• Jei raukšlės iš akių kampučių ryškiai leidžiasi žemyn, reiškia prieš jus labai atsargus žmogus, nes jis niekuo nepasitiki. Jei ryškios raukšlės tarp akių nėra, nors antakiai ir dažnai suraukiami, vadinasi, tai griežtas ir arogantiškas žmogus. Šiuos veido bruožus turintys žmonės neapsieina be konfliktų, nuolatos kažką įrodinėja, bet savų klaidų niekados nepripažįsta, greičiau kaltę suverčia kitam.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Vyrams su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Vyriškos raukšlės"

  1. Silvija

    Nemaniau, kad veido raukšlės gali daug pasakyti apie žmogaus charakterį. Pasirodo tikrai, ne tik akys yra mūsų sielos veidrodis.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.