2007 metų sausio pirmos savaitės ir mėnesio dienų skaičiaus sutapimas – sėkmės ženklas visiems

Nuo seno tikima, jog žmogaus gyvenimas susietas ne tik su viena iš dešimties Saulės sistemos planetų, bet ir su vienu iš dvylikos Zodiako ženklų, kuriuos tos planetos valdo ir globoja.

Maža to. Pagal tai, kokia planeta valdo Zodiako ženklą, šiems priskiriamos sausio pirmosios savaitės atskiros dienos. O tai lemia, kokią tos savaitės dieną mums bus duotas „asmeninis leidimas” įžengti į Naujuosius metus.

Vėžio diena

Sausio pirmoji sutaps su pirmadieniu. Tai Mėnulio globojamo Vėžio diena.

Ta diena suteikia Vėžiui galimybę pakoreguoti praeitį, palengvinti šeimos, giminės karmą ateičiai. Vėžiui tai kur kas svarbiau nei kitų Zodiako ženklų atstovams, nes jis – atsidavęs šeimai žmogus, ja rūpinasi labiau nei pačiu savimi.

Kadangi paros eigoje Mėnulis savo kurso nekeis – tai bus ir jūsų korekcijų pastovumo garantas. Tik nereikia užmiršti, kad dėl baikštumo Vėžys, prisiminęs savo polinkį vaikščioti atbulomis, gali pats atsisakyti padarytų korekcijų ir trauktis atgal kada reikia ar nereikia.

Vėžiams reikia nugalėti jiems būdingą tingumą, taip pat tą nuovargį, kuris atsirado Šuns (vertusio juos tarnauti šeimai visomis išgalėmis) metais.

Įsimylėjusiems Vėžiams ši diena sukels nenumaldomą troškimą pamatyti vienas kitą, o sutuoktinius paskatins meilės nakčiai.

Tai ypatinga diena, lemianti lūkesčių išsipildymą.

Avino ir Skorpiono diena

Šiuos Zodiako ženklus globoja Marsas, 2007-aisiais jiems tenka sausio antroji – antradienis.

Jiems ši diena – svarbių reikalų pradžia. Tačiau kaip juos pradėti jaunam, neturinčiam patirties?

Pasinaudodami ta diena, jie turėtų pasistengti išgauti kuo daugiau sėkmės paslapčių, suburti apie save kuo daugiau pagalbininkų.

Tai jiems seksis, tik nereikia pamiršti, kad Mėnulis tądien keis savo kursą nuo 13 val. 7 min. iki 13 val. 14 min. Taigi penkios valandos bus nenaudingos. Užtat vakaras – auksinis laikas. Nors ir nelauksite svečių – jie „užplauks” ir vakarą padarys malonų, turiningą. Ir kuo daugiau jų ateis, tuo geriau, nors ir teks jums paskubomis rūpintis vaišėmis.

Ir dar patarimas: tam vakarui būtinai reikėtų pasirūpinti suvenyrų. Seni burtai byloja, jog jie turėtų būti padaryti iš odos, tuomet draugams jie taptų sėkmės talismanais. O ir jų atneštas dovanas reikėtų atidžiai apžiūrėti. Jei pasitaikys kokie daiktai iš stiklo ar plastiko – juos pašalinkite, nes priešingu atveju visiems metams jūsų namai praras jaukumą, dvelks šalčiu, ir pats ilgam prarasite ūpą ir energiją.

Būtiniausi svečiai antradienį turi būti artimieji – broliai, seserys, jų šeimos. Tai lems jūsų gražius santykius visus metus. Nepageidautina kad sutuoktiniai tą dieną svečiuotųsi po vieną. Nors tai bus jūsų svečias, tai neprisidės prie šeimininko šeimos stiprinimo.

Dvynių ir Mergelės diena

Juos globoja Merkurijus.

Kai kuriose religijose sausio 3-ioji laikoma satanistų diena. Tačiau dėl to nereikia panikuoti. Tiesiog reikia rimtai atlikti magiškus veiksmus, galinčius susilpninti tolimų ir artimų poveikių negatyvią energiją. Jums gali prireikti kantrybės ir susikaupimo. Nereikia pamiršti, kad tądien jokiu būdu negalima reaguoti į kokias nors kandžias pastabas ar kitokias negeras provokacijas, galinčias sukelti konfliktus.

Bendravimą su žmonėmis šių Zodiako ženklų atstovams teks numatyti pirmoje dienos pusėje, nes nuo 16 val. 57 min. Mėnulis pakeis savo kursą.

Šią dieną labai sustiprėja turkio akmens galia. Tad jei turite spręstinų senų problemų (pavyzdžiui, norite atgaivinti santykius su mylimu žmogumi ar kt.), įsigykite drumzlinai melsvos spalvos (vadinamos „mirusia”) turkį. O jei jums rūpi kokio naujo reikalo sėkmė – turkis turi būti ryškiai žalias („gyvas”). Tą dieną jį reikia nešioti ant kaklo taip, kad jis nebūtų uždengtas.

Namų darbus tą dieną dirbkite nuosekliai, net ir tokius, kurie jums nepatinka. Taip jūs visiems metams nugalėsite dvasinį ir fizinį bejėgiškumą. Neleiskite prie tų darbų prisidėti vyresniems nei 70 metų. Jei jūs jaunesnis, jūsų ritmai nesutaps ir trikdys gerą metų pradžią.

Šaulio ir Žuvų diena

Juos globoja Jupiteris.

Ketvirtadienis, sausio 4-oji, turi būti švari, harmoninga. Jums padės ir tai, kad Mėnulis visą parą savo kurso nekeis. Taip ir jums per visus metus to paties darbo neteks perdirbinėti kelis kartus.

Jei šią dieną numatote būti toli nuo artimųjų – iš anksto pasirūpinkite, kad turėtute fotografijas visų, su kuo gyvenate po vienu stogu. Jei su kuo ir susibaręs – nusiteikite taikiai. Artimas žmogus per nuotrauką pajus jūsų apgailestavimą geriau, nei tai padarytų žodžiai.

Jei su patinkančiu asmeniu susipažinsite tik tą ketvirtadienį, labai būtų gerai kartu nusifotografuoti ar pasikeisti nuotraukomis.

Prieš tą svarbią jums dieną tiksliai nustatykite visus namuose esančius laikrodžius. Blogai einančius geriau visai sustabdykite arba pataisykite, nes antraip visus metus turėsite problemų su laiku: nesiseks sureguliuoti pasimatymus, vėluosite į paskaitas, pasitarimus, visur skubėsite ir nespėsite.

Jaučio ir Svarstyklių diena

Šių Veneros valdomų Zodiako ženklų diena – sausio 5-oji, penktadienis. Tai jų vididnės laisvės diena. Šių ženklų atstovai tądien aiškiai pajus praėjusių Šuns metų dingstantį priklausomybės pojūtį. Naujas metų ženklas juos išmokys jausti savo vertę. Gerai, kad ir Mėnulis tądien keis kursą vos kelioms minutėms jūsų miego metu (0 val. 14 min.).

Tačiau labai svarbu žinoti, jog tuo metu negalima pradėti vaiko: jis savo gyvenime neras tikslo.

Džiaukitės, jei tądien gausite dovanų stambių raudonų gėlių puokštę (galima nusipirkti ir pačiam). Jas reikėtų atsargiai sudžiovinti, kad išliktų iki kitų Naujų metų. Sakoma, kad tokia puokštė surenka visas tų namų visų metų bėdas, nemalonumus. Rytų šalyse manoma, jog tokia puokštė atitraukia į save nuo žmogaus bet kokią negatyviaą energiją. Sulaukus kitų Naujų metų, puokštę su jos sukauptu negatyviu turiniu reikia sudeginti. Tik ne namuose, o lauke.

Ši diena yra pavojinga vaidingiems, nepastovios psichikos žmonėms. Jie gali mėginti savo problemas spręsti pakeldami prieš save ar kitą žmogų ranką

Sakoma, jog čia padeda skaičiaus 5 magiška galia. Užrašykite jį ant tokio problematiško charakterio asmens durų iš vidinės pusės, ant grindų, ant sienos šalia jo lovos

Ožiaragio ir Vandenio diena

Juos globoja Saturnas.

Tai diena, kai šių ženklų atstovai turi stengtis atsisakyti jiems būdingo išdidumo, elgtis kukliau. Ginčuose negalima problemų spręsti iš jėgos pozicijų net ir tokiu atveju, jei pašnekovas pasirodys visiškas primityvas.

Tą dieną Mėnulis kurso nekeis. Tai patogus laikas burtams, magijai.

Net tie asmenys, kurie dažnai pykstasi, tądien ieškos draugystės. Bet gali pasitaikyti ir tokių atvejų, kai gražiai iki tol sutarę sutuoktiniai pradės elgtis priešingai.

Tą žinodami, žmonės galėtų pasistengti išvengti nesutarimų, paieškoti gražių tarpusavio kontaktų, įteikti vienas kitam dovanų. Ypač tiktų magiško kristalo suvenyrai, jūrų kriauklės, garantuojantys visos šeimos ir atskirų jos narių psichologinį stabilumą, jų ilgaamžiškumą.

Liūto diena

Jis – Saulės globotinis.

Šio Zodiako ženklo atstovams savo dieną reikia būti itin atsargiems santykiuose su žmonėmis, nes to nenujausdami jie gali priartinti prie savęs slaptus priešus, nepelnytai atitolinti artimuosius.

Liūtui svarbiausia nedaryti kvailysčių rytą, kai Mėnulis keis kursą ( nuo 3 val.57 min. iki 9 val. 18 min.).

Nepamirškite ir paburti: jei lauke yra sniego, paimkite ant delno nesuspaustą gabalėlį ir stebėkite jo tirpimą mąstydami apie tai, kad taip tirps prasidėjusių metų galimos nesėkmės, rūpesčiai.

Jaunesniems sutuoktiniams tą dieną pravartu pasiklausyti savo senų tėvų (ypač jei jie jau atšventę sidabrines vestuves).

Be to, tądien namuose tegul būna kuo daugiau jaunų šeimos narių: jų linksmumas neš šeimai sėkmę visus metus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.