Tragedijos tyrėjai tebėra aklavietėje

Vakar po pietų prasidėjo jau penkta para, kai niekas nepasigenda nežinomos jaunos moters, šeštadienio vidurdienį savižudybei pasirinkusios Panemunės pėsčiųjų tiltą.

Nušokusiosios ant geležinkelio bėgių nuotrauka vakar vežiota po įvairias Kauno ligonines: bandyta užsikabinti už to, kad po viršutinėmis kelnėmis ji vilkėjo ir pižamines. Kaip jau rašyta, anksčiau velionės nuotrauka rodyta A. ir J.Gravrogkų gatvės kvartalo, nuo kurio, liudytojų teigimu, ji kūkčiodama atbėgo į savižudybės vietą, gyventojams.

Paraleliai tebeegzistuoja prielaida, kad šios iš pažiūros – apie 20-25 metų juodaplaukės dažytais plaukais niekas nepasigenda, nes ji galėjo atvykti į Kauną Kalėdų šventėms ir, manoma, kad galėjo čia užsibūti ilgiau. Kaip jau rašyta, egzistuoja ir priešpriešinė minėtai versija, kad nežinomoji – Kaune besimokanti studentė, namiškių žiniomis, likusi šventėms Kaune, todėl taip pat dar neieškoma.

Galinčius padėti nustatyti velionės asmenybę ar kitaip padėti šiam iš mirties taško nepajudančiam tyrimui prašom skambinti policijos budėtojų telefonais 02, 112 arba 30 36 90.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.