Lietuvių kilmės amerikiečio kurta IBM programinė įranga pripažinta pažangiausiu metų sprendimu

Žurnalo „VARBusiness” pažangiausios techninės įrangos apdovanojimuose „IBM Tivoli Continuous Data Protection for Files” programinė įranga buvo pripažinta pažangiausiu techniniu sprendimu duomenų kaupimo techninės ir programinės įrangos kategorijoje. Iškilmingos vakarienės metu prizas buvo įteiktas šios programinės įrangos kūrėjų komandos vadovui, lietuvių kilmės amerikiečiui Chrisui Stakučiui.

„Šis apdovanojimas įrodo, jog pasirinkome teisingą kryptį įgyvendindami pažangiausias inovacijas ir pateikdami technologijas, geriausiai atitinkančias klientų poreikius”, — sakė Chrisas Stakutis, pernai „Infobalt” konferencijoje pristatęs šią programinę įrangą Lietuvoje.

„IBM Tivoli Continuous Data Protection for Files” programinė įranga realiuoju laiku išsaugo asmeniniuose ir nešiojamuosiuose kompiuteriuose bei tarnybinėse stotyse esančios svarbios informacijos atsargines kopijas ir tokiu būdu nepertraukiamai saugo nuo virusų, failų pažeidimo ar netyčinio ištrynimo.

Pasak Chriso Stakučio, „IBM Tivoli Continuous Data Protection for Files” įranga itin patraukli nešiojamųjų kompiuterių naudotojams, mat vis labiau plintant bevieliam ryšiui ir žmonėms nešiojamaisiais kompiuteriais dirbant kavinėse ar kitose vietose, nepertraukiama duomenų apsauga tampa vis svarbesne užduotimi. Anksčiau atsarginės dokumentų kopijos buvo atliekamos atskirai ir tik kas kažkiek laiko. „IBM Tivoli Continuous Data Protection for Files” sukuria atsarginę kopiją kompiuteryje ir per sekundės dalį siunčia ją į bendrovės tarnybinę stotį ar kitą išorinę duomenų saugyklą — kad ir išorinį kietąjį diską. Tai vyksta nuolat, tad dingusią ar pažeistą informaciją kompiuteryje bet kada galima pakeisti išsaugotąja tarnybinėje stotyje ar kitoje saugykloje.

Bendrovė IBM prestižiniuose „VARBusiness” apdovanojimuose taip pat pripažinta pažangiausia metų kompanija už technologijų ribų praplėtimą ir pažangiausių inovacijų diegimą, profesionalių paslaugų bei saugumo ir duomenų kaupimo produktų portfelio plėtrą. Trečiasis prizas IBM atiteko pažangiausių paslaugų kategorijoje — joje nugalėjo „IBM Express Managed Services Portfolio” paslaugų paketas.

„VARBusiness” pažangiausių techninių sprendimų apdovanojimų laureatus jau ketvirtus metus iš eilės išrenka speciali žiuri pagal penkis pagrindinius kriterijus: naudingumą, produkto naujoviškumą ar patobulinimą, kainos ir našumo santykį, pelningumo potencialą ir „kietumo” faktorių. „VARBusiness” yra nuo 1987 metų leidžiamas žurnalas apie naujausias strategijų ir technologijų tendencijas, skirtas sprendimų tiekėjams ir technologijų diegėjams, kuriantiems ateities IT produktus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.