Baikerių linksmybėms sutrukdė lietus

Daugiau nei penki šimtai baikerių iš visos Lietuvos savaitgalį sugūžėjo į Piniavą. „Berželio” poilsio-turizmo bazės teritorijoje vyko įvairios baikerių rungtys, paplūdimio šou, jaučio akių spjaudymo varžybos.
Šeštadienį ne vienas panevėžietis buvo priverstas stabtelėti: miesto gatvėmis griaudėdami lėkė motociklininkai. Net du garbės ratus Panevėžio gatvėmis apsuko per 500 baikerių. Miestiečius stebino motociklų įvairovė. Kolonos priekyje išdidžiai sunkiasvoriais motociklais važiavo tikrieji baikeriai, už jų kaukdamos lėkė „Britvos”, nuo pastarųjų stengėsi neatsilikti motoroleriai.

Vienas iš „Bike Show” šventės organizatorių Gytautas Blažinskas dienraščiui teigė, kad į Piniavą susirinko per 500 baikerių iš visos Lietuvos. „Apsukus garbės ratą Panevėžyje, baikeriams teko atlikti pirmąją rungtį – orientacinis važiavimas miesto gatvėmis. Teko ne tik važiuoti, bet ir atlikti įvairias užduotis. Orientaciniame važiavime baikeriai sugaišo apie 40 minučių”, – aiškino G.Blažinskas.

Atlikę šią užduotį baikeriai susirinko Piniavoje. „Toliau vyko įvairios akcijos, atrakcijos. Itin visi norėjo dalyvauti jaučių akių spjaudymo varžybose. Šiemet spjaudančiųjų akis buvo tiek daug, kad pritrūkome jaučio akių”, – juokdamasis pasakojo renginio organizatorius.

Pasibaigus šiai rungčiai vyko merginų šou paplūdimio tinklinio aikštelėje. Merginų ir vaikinų komandos žaidė tinklinį. Padarius klaidą, teko nusirengti drabužėlius.

Renginyje ne visos rungtys buvo atliktos. G.Blažinskas apgailestavo, kad baikerius iš „Berželio” turizmo bazės išvaikė lietus. „Taip smarkiai lijo, kad net elektra buvo dingusi. Koncertą teko nutraukti. Neįvyko naktinės atrakcijos”, – PB teigė organizatorius.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

2 atsiliepimai į "Baikerių linksmybėms sutrukdė lietus"

  1. Neikit i VIP

    Jei norite buti sumustas apsaugos ir ismestas uz duru, o poto nakti praleisti policijos arestineje uz nieka, prasom. Jusu laukia Vip Martini klubas

  2. Pingback: Lietus neišgąsdino šio įrašo autoriaus | mantozauras

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.