Originalus pakrovėjas daug keliaujantiems

Tie, kam tenka daug keliauti nuolat susiduria su akumuliatorių problemomis – net labai ištvermingas nešiojamasis kompiuterius nepajėgia atlaikyti transatlantinės kelionės. Ne geresni reikalai ir su kitais įrenginiais – prireikus keliauti toliau, gana greit miršta ir MP3 grotuvų, delninių kompiuterių akumuliatoriai.

Įdomų sprendimą tiems, kas skraido lėktuvu siūlo JAV bendrovė „InFlight Power”. Jos sukurtas „InFlight Power USB Unit” (baisiai neoriginalus pavadinimas) įrenginys elektros energiją ima iš ausinėms skirto lizdo greta keleivio vietos. Jis šiaip jau skirtas ausinėms žiūrint lėktuve rodomą filmą prisijungti, tačiau su „InFlight Power USB Unit” tampa tinkamas ir kitkam.

Viename adapterio gale – įprastinis kištukas, kitame – USB lizdas. Taigi, prie adapterio galima jungti MP3 grotuvo ar kito prietaiso pakrovėją. Su nešiojamais kompiuteriais kiek sunkiau – jiems prijungti reik dar vieno specialaus perėjimo. 3-5 minučių darbo užtenka, kad „InFlight Power USB Unit” užtikrintų prie jo prijungto įrenginio veikimą 1 minutę. Taigi, norint prietaiso akumuliatorių pilnai pakrauti, „InFlight Power USB Unit” teks laikyti prijungus gana ilgai. Per tą laiką galima ne tik nusnūsti, bet ir pasiekti kelionės tikslą.

Kaip ten bebūtų, originali naujovė, kuri anapus Atlanto kainuoja 40-50 dolerių, jau sulaukė nemažo susidomėjimo. Gamintojai paskelbė 700 su „InFlight Power USB Unit” visiškai suderinamų prietaisų sąrašą, kurį ateityje žadama nuolat atnaujinti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , .

1 atsiliepimas į "Originalus pakrovėjas daug keliaujantiems"

  1. Ramunė

    Toks akumuliatoriaus kroviklis daug keliaujantiems tikrai labai naudingas ir manau turėtų būti patogus.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.