E.Jennings taps Madonna

Grupės „Skamp” vokalistė teminiame vakarėlyje atliks popkaralienės dainas.

Teminių vakarėlių meistrai „Tabami” atiduos duoklę popkaralienei Madonnai. Balandžio pradžioje buvo sėkmingai surengtas vakarėlis, skirtas grupei „Nirvana”.

Birželio 16 dieną sostinėje, o kitą dieną Palangoje Madonnos gerbėjai kviečiami į „Tabami goes… Madonna”. Ne paslaptis, kad „Tabami” komandą sudaro grupės „Skamp” nariai, o idėjinis vadas –Eurovizijoje dalyvavęs Viktoras Diawara-Vee.

Madonnos vaidmuo teko grupės „Skamp” vokalistei Ericai Jennings, kuri ne tik atrodys kaip ši užsienio atlikėja, bet ir atliks garsiausius dainininkės hitus. Erica vilkės tris skirtingus Madonnos stiliaus kostiumus, kuriuos pagal devinto ir dešimto dešimtmečių madas sukūrė dizainerė Daiva Urbonavičiūtė.

„Madonna man padarė didelę įtaką vaikystėje. Pamenu, kai man buvo aštuoneri ir pamačiau jos vaizdo klipą, kur ji vilkėjo raudoną suknelę, aš taip pat užsigeidžiau tokios suknelės. Vėliau augdama supratau, kad Madonna nėra itin gera dainininkė, bet ji puiki šokėja ir jos pasirodymai itin įspūdingi. Ji praplėtė moterų ribas muzikoje”, – entuziastingai L.T. kalbėjo E.Jennings.

Koncerto metu Erica žada atlikti aštuonias arba devynias Madonnos dainas, o šou truks 40–45 minutes.

„Dainos nėra sunkios, nes aš jas visas žinau. Bet teks daug šokti dainuojant, nes bandysime sukurti mini šou, tad dabar itin repetuoju”, – prisipažino Erica.

Vakarėlio svečiai taip pat kviečiami prisidėti prie bendros nuotaikos kūrimo – merginų prašoma susikurti Madonnos įvaizdį, o vaikinai turėtų būti panašūs į Madonnos vyro režisieriaus Guy Ritchie sukurtų filmų apie gangsterius personažus.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.