„DHL Lietuva” siuntos Vilniuje bus pristatomos iki 12 val. dienos

Pasaulinę skubaus gabenimo ir logistikos lyderę DHL atstovaujanti UAB „DHL Lietuva” nuo š. m. balandžio mėnesio pradėjo teikti naują pristatymo iš anksto nustatytu laiku paslaugą –klientams pageidaujant, iš Europos atgabenamos siuntos Vilniaus mieste bus pristatomos iki 12 val. dienos. Lietuva tapo pirmąja Baltijos šalimi, kurioje DHL pradėjo teikti šią paslaugą.

UAB „DHL Lietuva” pardavimų ir rinkodaros skyriaus vadovo Ramūno Vaškevičiaus teigimu, pristatymo iš anksto nustatytu laiku paslauga sulaukė didelio populiarumo kitose pasaulio šalyse, o pastaruoju metu sparčiai augantys šalies ekonomikos poreikiai padiktavo sprendimą pradėti teikti ją ir Lietuvos rinkoje.

„Kitų šalių patirtis rodo, kad naujoji paslauga turėtų būti itin aktuali advokatų kontoroms, finansų institucijoms ir tarptautiniu mastu dirbančioms verslo įmonėms. Teismams reikalingi dokumentai, sutartys, tarptautinių konkursų dokumentai, bankų garantiniai ir finansinio laidavimo raštai, prekių ir gaminių pavyzdžiai – tai tik dalis laikui jautrių verslo siuntų, kurias privalu pristatyti fiksuotą dieną iš anksto nustatytu laiku. Todėl neabejojame, kad paslauga sparčiai populiarės sostinės įmonių tarpe. Savo ruožtu, matydami rinkos poreikį, ateityje svarstysime apie galimybę analogišką paslaugą pradėti teikti ir kituose didžiuosiuose Lietuvos miestuose”, – sakė R.Vaškevičius.

Naujoji UAB „DHL Lietuva” paslauga taikoma bet kokio svorio ir išmatavimų siuntoms.

„Į užsienį krovinius siunčiantys mūsų klientai jau anksčiau turėjo galimybę užsisakyti paslaugą, kai iš Lietuvos į daugelį pasaulio šalių siunčiami kroviniai užsienio gavėjus pasiekia iš anksto nustatytu laiku – iki 9 val. ryto ir iki 12 val. dienos. Įsipareigodami fiksuotu laiku pristatyti ir Lietuvos gavėjams skirtas užsienio siuntas, analogišką kokybės standartą įdiegiame ir importuojamų krovinių segmente”, – teigė UAB „DHL Lietuva” atstovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma .

2 atsiliepimai į "„DHL Lietuva” siuntos Vilniuje bus pristatomos iki 12 val. dienos"

  1. Homer

    walio! pac mocniausias multiplikacinis filmas ever! 😀

  2. Rūkas

    Galėtų ir siuntos UK būti pristatomos tam tikru laiku, nes tikrai sunku suderinti tą laiką, kai skambučio gali sulaukti bet kuriuo paros metu.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.