Garsiąją bedarbę pamalonino Vilniaus įmonė

Apie atlyginimus vokeliuose viešai prabilusi ir praėjusią savaitę darbo netekusi krekenaviškė Dalia Budrevičienė sulaukė netikėto pasiūlymo.

Buvusią Krekenavos agrofirmos mėsos sūdytoją dirbti į sostinę vilioja šios bendrovės konkurentė – įmonė „Vilniaus mėsa”.

„Su D.Budrevičiene buvo pasielgta neteisingai. Todėl reikšdami paramą nusprendėme kreiptis į savo vadovus, kad ji būtų priimta į „Vilniaus mėsą”, – vakar „Lietuvos rytui” sakė šios įmonės darbuotojas Artūras Rapkauskas.

Gandai padėjo apsispręsti

„Vilniaus mėsos” vadovybė pritarė tokiam pasiūlymui.

„Šį procesą stebi visa Lietuva. Darbuotojai nusprendė, kad reikia solidarizuotis su atleista mėsos sūdytoja”, – teigė sostinės bendrovės vadovas Audrius Skučas.

Labiausiai šioje istorijoje jį papiktino kalbos, kad D.Budrevičienė dabar neva niekur neras darbo, kadangi kitos mėsos perdirbimo įmonės bijos ją priimti.

„Tai, ko gero, buvo svarbiausia priežastis, kodėl aš sutikau su mūsų darbuotojų siūlymu.

Mes nebijome nei Darbo partijos, nei jos lyderio”, – vakar patikino A.Skučas.

Ši bendrovė yra pasiruošusi bet kada priimti į darbą D.Budrevičienę ir suteikti jai visas socialines garantijas.

Išvykti iš Kėdainių nenori

D.Budrevičienė dirbtų panašų darbą kaip ir Krekenavos agrofirmoje. A.Skučas teigė, kad dabar tokių specialistų trūksta visose mėsos perdirbimo įmonėse.

Buvusi Krekenavos agrofirmos darbuotoja gyvena Kėdainiuose. Jei ji priimtų pasiūlymą dirbti sostinėje, bendrovė žadėjo padengti su persikraustymu susijusias išlaidas.

D.Budrevičienę nudžiugino vilniečių pasiūlymas.

„Man dabar labai reikia tokios paramos. Ši žinia mane labai maloniai nustebino, nes darbas – tikrai reikalingas”, – vakar ji sakė „Lietuvos rytui”.

Bet moteris neskuba kraustytis į sostinę: „Šeimos negaliu palikti be priežiūros ilgesniam laikui, todėl dar dairausi darbo vietos”.

Moteris sakė sulaukianti įvairių pasiūlymų bei palaikymo iš Lietuvos visuomenės.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.