Ugninio Šuns metais gimę mažyliai. Kas jų laukia?

Jeigu jūsų vaikas gims nuo 2006 metų sausio 29 d. iki 2007 metų vasario 17 d. pagal kinų kalendorių jis ar ji turės Ugninio Šuns sielą: jos ar jos likimui turės įtakos tiek astralinis ženklas Šuo, tiek elementas Ugnis.

Tačiau anot kinų, ne vien metai lemia gimusio kūdikio likimą. Mėnesiai, dienos ir gimimo valandos taip pat daro įtaką gimusio kūdikio charakteriui. Bet labiausiai, kinų teigimu, vaiko būdo bruožus lemia jo gimimo „kiniškoji savaitė”.

Kas yra ta „kiniškoji savaitė”? Bet kuris „kinų mėnuo” prasideda tuomet, kai keičiasi mėnulis. Tai 29-30 dienų periodas, kuris dalinamas į tris dalis, kurios ir yra kinų savaitės. Pirmoji dalis susideda iš pirmųjų 10 dienų ir vadinama „viršutiniąja savaite”, antra dalis – iš kitų 10 dienų ir vadinama „viduriniąja savaite” bei trečioji dalis, susidedanti iš likusių dienų, vadinama „apatiniąja savaite”.

Taigi, kuo bus ypatingi įvairiomis kiniškomis savaitėmis gimę kūdikiai?

2006 m. sausio 29 d. – vasario 7 d. Bus labai talentingas moksluose. Pasižymės drąsa, kurios gali būti net per daug ir peraugti į įžūlumą. Sugebėjimas vadovauti bei konkuruoti su kitais. Pavydėtina visuomeninė bei profesinė sėkmė. Yra galimybė susidurti su beprasmiais nuotykiais, kurie tik gali sugriauti visa, kas sukurta. Galimybė turėti nesunkių alerginių sutrikimų.

2006 m. vasario 8 – 17 d. Turės įtikinėjimo talentą, sugebės paveikti žmones. Tikimybė neapgalvotų veiksmų, kurie gali neigiamai paveikti finansus. Turės daugybę pažįstamų įvairiose srityse, bet tik keletą artimų draugų. Bus nervinga bei kaprizinga persona. Vedybos dėl įdomumo ar patogumo, tačiau apgaubtos didele aistra ir ilgalaikiškumu.

2006 m. vasario 18 – 27 d. Kūdikis turės bekompromisį charakterį. Didelis entuziazmas išryškės dar ankstyvoje vaikystėje bei suformuos didelį kūrybiškumo impulsą. Apdovanotas karo menais. Ankstyva meilė. Polinkis erotizmui.

2006 m. vasario 28 d. – kovo 9 d. Pasižymės dideliu protu. Ilgai prisimins laimingas vaikystės dienas.Greitas pakilimas laisvai pasirinktoje karjeroje. Užkops į labai aukštas pozicijas, kurių atsakomybė taps varginanti. Mėgs keliauti, ieškoti nuotykių ir lengvai gyventi. Galimos širdies ligos.

2006 m. kovo 10 – 19 d. Kartais gali trūkti pasitikėjimo savimi. Pabrėžtina valia. Kartais bus toks užsispyręs ir niurgzlus, jog atrodys, kad su juo sunku gyventi. Daugybė pasikeitimų karjeroje kol suras savo sritį. Galimos nedidelės kvėpavimo problemos. Sėkminga bei laiminga meilė.

2006 m. kovo 20 – 28 d. Džiaugsis dideliais klestinčiais turtais, tačiau bus silpnos sveikatos. Bus visuomenės viršūnėje. Tačiau stokos kuklumo – kartais gali pervertinti savo jėgas bei per daug reikštis. Jaunystėje laukia meilės kančios, kadangi jo idealizmas sunkiai atitiks realybę. Galimi sveikatos sutrikimai.

2006 m. kovo 29 d. – balandžio 7 d. Bus užsispyręs ir atkaklus, tačiau paklusnus ir nuolankus gautiems nurodymams. Daug ir sunkai dirbs, tačiau žinos, ko nori. Sentimentalus jo gyvenimo tikslas – turėti gausią ir laimingą šeimą.

2006 m. balandžio 8 – 17 d. Bus meninės sielos žmogus, turintis be galo lakią vaizduotę, tačiau linkęs liežuvauti ir pavydėti. Veiklai trūks reguliarumo ir efektyvumo, reikės pasimokyti ištvermingumo. Turės saugotis svaigalų. Judrus visuomeninis gyvenimas. Pakankamai laiminga santuoka.

2006 m. balandžio 18 – 27 d. Vaikas bus apdovanotas dinamiškumu, karingumu ir entuziazmu. Gali būti labai sėkminga teisininko karjera, tačiau nepasisekus, puikiai žinos, kaip save pradžiuginti ir kuklesne padėtimi. Didelis gundymo potencialas. Labai sėkminga santuoka ankstyvoje jaunystėje su kaimyniniu žmogumi.

2006 m. balandžio 28 d. – gegužės 7 d. Gali rodyti polinkį į despotizmą bei arogantiškumą, kuriuos reikėtų kontroliuoti. Džiaugsis profesine sėkme. Įdvasintas teisingumo jausmas, įnirtingai kovos už gėrį. Gali kentėti nuo ilgos, bet nepavojingos ligos. Laukia abipusė švelni meilė.

2006m. gegužės 8 – 17d. Džiaugsis puikia sveikata. Jo stiprybė bus koziris profesiniame gyvenime, kuris kels didelį pasitenkinimą. Tikimybė, kad trokš turtingo ir lengvo gyvenimo. Gali turėti reikalų su teismais, kurie baigsis jo nenaudai. Jausmingas gyvenimas kels problemų jaunystėje, tačiau bus laimingas brandžiame amžiuje.

2006 m. gegužės 18 – 26 d. Puikiai seksis mokslai, tačiau tam reikės paskatinimo. Jo užsispyrimas bei nepaliaujamas darbas atves prie atsakingų pareigų. Bus apdovanotas ekonomikos mokslų gabumais. Dėl sunkaus charakterio gali būti dažni konfliktai su šeima bei antrąja puse.

2006 m. gegužės 27 d. – birželio 5 d. Gyvenimas nebus lengvas, nes trūks drąsos ir kovos jausmo. Gali būti, kad susidomės civiline tarnyba, kuri atneš finansinį saugumą. Jo skausmingame gyvenime meilė atneš džiaugsmą. Turės ypatingą hobį, pvz. tokį, kaip fotografija ar skulptūra.

2006 m. birželio 6 – 15 d. Bus patenkintas savimi, juoksis ir džiaugsis gyvenimu, bet vengs prisiimti bet kokią atsakomybę. Artistiniai talentai bei išradingumas padės tapti kūrybingu žmogumi. Laukia tam tikras nepastovumas ir meilės srityje, išgyvens audringą aistrą, kuri nurims tiks brandžiame amžiuje.

2006 m. birželio 16 – 25 d. Turės ekstravertinį temperamentą. Ryškus dirbtinis intelektas, kitų mėgdžiojimas. Miglotas pareigos jausmas. Polinkis į kepenų ligas. Romantiški, bet apriboti jausmai. Tačiau santuoka bus laiminga bei turės daug atžalų.

2006 m. birželio 26 – liepos 5 d. Savotiškas charakteris, sugebėjimas išsisukti iš keblių situacijų. Gera sveikata, nors kartais gali kilti nepaaiškinamų komplikacijų. Artistiškumo dovana, galbūt užsiims muzikine veikla. Meilė turės didelę reikšmę jo gyvenime. Aistringi jausmai, pripildyti kilnumo. Ryžtingą žingsnį žengs labai jauname amžiuje.

2006 m. liepos 6 – 15 d. Džiaugsmas materialine padėtimi kompensuos sveikatos sutrikimų problemas. Būdamas stiprios valios užkops į visuomenės viršūnę. Gyvenime norės eksperimentuoti, kiek tik įmanoma, ir iš jo pasiims viską, ką galima. Tačiau kartais gali reikėti prigesinti savo ugningą temperamentą.

2006 m. liepos 16 – 24 d. Džiaugsis lengvu ir viskuo aprūpintu gyvenimu. Stiprios sveikatos. Bus protingas ir išradingas. Puikios karjeros galimybės. Susidurs su jautriais nusivylimais, tačiau žinos, kaip saugiai užkopti į kalno viršūnę. Tačiau senatvėje drauge su savo sutuoktiniu džiaugsis turtingu ir laimingu gyvenimu.

2006 m. liepos 25 – rugpjūčio 3 d.Būdamas švelnus ir jautrus bei lengvai pažeidžiamas reikalaus, kad ir kiti žmonės būtų jam meilūs ir rodytų pasitikėjimą. Gali tekti kovoti su pernelyg dideliu polinkiu į pesimizmą. Turės vengti tinginiavimo bei savo laisvalaikį užpildyti kuo įvairesne veikla ar hobiais. Gilus teisingumo jausmas. Sėkminga santuoka.

2006 m. rugpjūčio 4 – 13 d. Bus nepagydomas svajotojas. Turės didelį polinkį muzikai ir humorui. Įrodys, kad yra drąsus ir sąžiningas. Gali turėti reikalų su dideliu humanitariniu projektu. Galimi nekomplikuoti sveikatos sutrikimai. Išgyvens audringą meilę, nuo kurios kentės iki keturiasdešimties. Labai mylės vaikus, kurių turės daugybę.

2006 m. rugpjūčio 14 – 23 d. Turės didelių protinių gabumų. Puikiai mokės susivaldyti stresinėse situacijose, bei kartais pats gali „įgelti” kitiems. Dažni sveikatos sutrikimai. Sėkmingas emocinis gyvenimas. Polinkis kažkam iš kitos šalies kilmės, skirtingos kultūros.

2006 m. rugpjūčio 24 – rugsėjo 2 d. Puikus harmonijos ir pusiausvyros jausmas. Labai komunikabilus, mokantis pozityviai nuteikti žmones. Daug žavesio, malonaus elgesio bei linksmos nuotaikos. Puikiai seksis kopti karjeros laiptais. Sveikatos srityje – polinkis reumatizmui. Ankstyva, bet labai sėkminga santuoka.

2006 m. rugsėjo 3 – 12 d. Turės daug sunkumų, siekiant karjeros dėl pasirinkto užsiėmimo. Reikės daug atkaklumo, kad nenusiviltų, tačiau sėkmė ateis tuomet, kai to mažiausiai tikėsis. Reikės santūrumo ir atsargumo visuomeniniuose ryšiuose. Kentės dėl kitos lyties atstovų sukeltų problemų, nes bus labai patiklus ir stokos realybės suvokimo jausmo.

2006 m. rugsėjo 13 – 21 d. Atšiaurus bei šiurkštus bendravimas su žmonėmis, netgi savo kolegomis. Gyvenime turės daug puikių šansų. Apdovanotas menais. Pasikliaus tik realiomis situacijomis ir tai leis užimti aukštas pozicijas visuomenėje. Bet teks pasimokyti dosnumo ir kilnumo. Ypatingi įvykiai meilėje neprognozuojami.

2006 m. rugsėjo 22 – spalio 1 d. Jaunystėje kentės nuo kai kurių ligų, tačiau didesnių problemų jos nesukels. Apdovanotas gudrumu bei polinkiu į komercinę sritį. Dėl savo išsiblaškymo gali patirti didelių finansinių nuostolių. Nuo jaunystės turėtų formuoti įžvalgumo jausmą.Su gimtaisiais namais sies labai stiprus ryšys. Karštligiškas, bet malonus meilės gyvenimas. Turės mažiausiai tris vaikus.

2006 m. spalio 2 – 11 d. Rizika, kad visą laiką išliks dideliu vaiku, nes bus be galo prisirišęs prie savo šeimos, ypatingai mamos. Bus pastebimas nuo pat vaikystės dėl filantropinių polinkių. Turėtų vengti savarankiškos karjeros, kadangi sunkiai seksis tvarkytis su savo išlaidomis. Tam nepadės netgi sutuoktinio taupumas. Puikios galimybės meilėje.

2006 m. spalio 12 – 21 d. Puikiai išvystytas pareigos jausmas, turės didelių sunkumų, kol galės džiaugtis sėkme. Reikės pasimokyti kantrybės bei atkaklumo. Būdamas kerštingo charakterio bet kuria kaina sieks atkeršyti tiems varžovams, kurie įžeis ar kaip nors užgaulios. Išgyvens ugningą aistrą, dėl kurios labai kentės. Tačiau vėliau džiaugsis laiminga santuoka.

2006 m. spalio 22 – 31 d. Bus pavydo objektu, dažniausiaidėl daugybės teigiamų bei gerų savybių ir savo grožio. Apdovanotas puikiu iškalbumu, puiki galimybė padaryti teisininko ar politiko karjerą. Turės kovoti su polinkiu į savimeilę ir išdidumą. Gali tikėtis turtingo ir laimingo gyvenimo.

2006 m. lapkričio 1 – 10 d. Pasižymės puikiais protiniais gabumais, greitai įsisavins įvairias žinias, ypatingai užsienio kalbas. Baimė bendraujant su žmonėmis bei dažnos konfliktinės situacijos. Mažai artimų draugų. Labai uždaro charakterio. Bet po šiuo ledu kokia aistros ugnis! Sėkmingas meilės gyvenimas, santuoka po trisdešimties bus tiesiog ideali.

2006 m. lapkričio 11 – 20 d. Turtinga ir stipri asmenybė. Apgalvotai formuos požiūrį į tradicijas ir kontroliuos savo jausmus, kad galėtų pasiekti savo užsibrėžtus visuomeninius tikslus. Jaunystėje – meilužių kolekcija, tačiau vėliau džiaugsis taikiu, ramiu bei laimingu namų židiniu.

2006 m. lapkričio 21 – 30 d. Bus aštraus proto, tačiau išdidumas bei nepriklausomybės troškimas tik apsunkins visuomeninius santykius. Galimos juridinės problemos. Dažni virškinimo sutrikimai. Potraukis į stiprius nervinius protrūkius. Dėl sunkaus charakterio reikės labai tolerantiškos antrosios pusės.

2006 m. gruodžio 1 – 10 d.Puikus nuoširdumo ir linksmumo derinys. Atviras bei neslepiantis savo jausmų. Norės matyti tik pačias ryškiausias daiktų ir žmonių savybes. Polinkis alergijoms. Džiaugsmą gali sutrikdyti širdgėla. Labai seksualus. Nebus linkęs tradicinei santuokai, bus linkęs laisvai sąjungai.

2006 m. gruodžio 11 – 19 d. reikės didelio paskatinimo, kad galėtų eiti į priekį. Labai žingeidus ir protingas. Ilgos ir sunkios pastangos bus karūnuotos didele sėkme.Jokių rūpesčių su sveikata. Būdamas romantiškas ir sentimentalus bus pasiruošęs bet kokiai meilės patirčiai.

2006 gruodžio 20 – 29d. Labai rūpestingas, apdairus ir taktiškas. Jo draugiškas charakteris pritrauks daugybę simpatijų, sulauks viršininkų bei bendradarbių pripažinimo. Sieks tokios karjeros, kur sąžiningumas vaidintų lemiamą vaidmenį. Daug keliaus darbo reikalais ar savo malonumui. Laukia ilgas ir turtingas gyvenimas.

2006 m. gruodžio 30 – 2007 m. sausio 8 d. Silpna sveikata, kentės nuo ligų, kurios nėra pavojingos, bet tęsiasi ilgą laiką, pavyzdžiui alergijos. Sunkiai jaus pasitenkinimą gyvenimu dėl savo bekompromisio požiūrio. Turės išmokti būti lankstesnis ir kultūringas žmogus. Tačiau turės daug galimybių meilėje ir versle.

2007 m. sausio 9 d. – 18 d. Rodys didelį žinių troškimų ir domėsis įvairiomis sritimis. Bus labai drąsus, todėl sužibės verslo srityje. Bus perdėtai linkęs demonstruoti savo asmenybę ir išlaidauti. Meilės srityje dominuos pavydas, tačiau patirs ir taurius jausmus.

2007 m. sausio 19 – 28 d. Pagrindinė savybė – griežtumas. Tačiau pasižymės ir švelnumu bei jautrumu. Per savo gyvenimą gali apsigyventi keliose šalyse arba labai daug keliaus darbo reikalais. Galės džiaugtis stipria sveikata. Gerai žinos, kas yra laimė, tačiau gali susidurti ir su didelėmis finansinėmis problemomis.

2007 m. sausio 29 – vasario 7 d. Bus labai prieraišus ir džiaugsis geru šeimos savitarpio supratimu. Komunikabilus, greitai užmezgantis naujas pažintis, todėl džiaugsis, galėdamas dirbti vadybos ar viešųjų ryšių srityje. Pasinaudos daugeliu gyvenimo duotų galimybių. Džiaugsis laiminga santuoka.

2007 m. vasario 8 – 17 d. Svajotoja, šalta ir abejinga asmenybė. Bet reikalui esant, nestokos valios ir originalių idėjų. Didelė sėkmė laukia viduriniajame gyvenimo amžiuje. Laukia apdovanojimai už ypatingą pasižymėjimą. Turės ir artistinių būdo bruožų. Ištikimas ir švelnus meilėje, tad neabejotina laiminga santuoka.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Vaikai su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.