Saulės baterijos – grotuvui ir telefonui pakrauti

Kompanija „Soldius” pristatė originalų „iPod” nešiojamiems muzikos grotuvams skirtą pakrovėją. Kaip energijos šaltinį „Soldius1” pavadintas įrenginys naudoja saulę.

Taip taip, viskas veikia lygiai taip pat, kaip ir skaičiavimo mašinėlių su saulės baterijomis atveju. Tik pačių baterijų plotas didesnis, tad jos tapo sulankstomos. Pilnai pakrauti „iPod” grotuvą „Soldius1” turėtų per 3-4 valandas. Įkrovos metu grotuvu galima naudotis.

„Soldius1” turi jungtis populiariausių gamintojų mobiliesiems telefonams, tad šiuo pakrovėju galima įkrauti ir juos. Įkrovos laikas maždaug tas pats kaip ir „iPod” grotuvo atveju.

Daugelis rinkoje jau esančių pakrovėjų, naudojančių saulės energiją, dirba ne taip produktyviai – mobilųjį telefoną pajėgia pakrauti tik per gerą pusdienį. Dėl to kalta visiškai ne debesuota diena o ne itin gudri jų konstrukcija – saulės baterijos krauna vidinį akumuliatorių, iš kurio pakraunamas ir pats mobilusis. „Soldius1” šį problema išspręsta ir energija iš saulės baterijų keliauja tiesiai į kraunamą įrenginį.

„Soldius1” pakrovėjo kaina JAV rinkoje – apie 100 dolerių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma .

1 atsiliepimas į "Saulės baterijos – grotuvui ir telefonui pakrauti"

  1. Lukrecija

    Tokios išorinės baterijos labai praverčia kelionėje, net jei ir krauna telefoną pusdienį. Manau, kad kai neturi kur pasikrauti, tai geriau kraunasi lėčiau, bet telefonas turi energijos 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.