„Ryanair” atšaukė tris skrydžius tarp Londono ir Kauno

Airijos oro bendrovė „Ryanair” atšaukė tris skrydžius tarp Kauno ir Londono – lėktuvai neskris šį penktadienį ir sekmadienį, jų nebuvo ir praėjusį šeštadienį. Manoma, kad skrydžiai buvo atšaukti dėl rugsėjį vykusio streiko „Boeing” gamyklose, dėl kurio „Ryanair” pritrūko lėktuvų.

Apie tai pranešęs Kauno oro uostas sako pasikeitimų priežasties nežinantis. „Papildomos informacijos negavome”, – Eltai sakė oro uosto direktorius Kęstutis Cucėnas.

Rugsėjį „Ryanair” yra įspėjęs, jog dėl „Boeing” streiko vėliau nei tikėjosi gaus 7 naujus lėktuvus, todėl spalį jiems teksią atšaukti 200 skrydžių. Šių reisų keleiviams buvo žadama duoti bilietus į kitos dienos „Ryanair” skrydžius.

„Ryanair” lėktuvai kasdien skrenda tarp Kauno ir Londono Stansfeldo oro uosto, skrydžiai prasidėjo rugsėjo 22 dieną. Bendrovė skelbė planus šiuo maršrutu pervežti iki 100 tūkst. keleivių per metus.

Kauno savivaldybė yra sutarusi kasmet mokėti „Ryanair” po 105 tūkst. eurų (362,5 tūkst. litų) už kiekvieno jos skrydžio iš Kauno oro uosto reklamą „Ryanair” interneto tinklalapyje.

Pradėjusi pigius skrydžius 1985 metais, „Ryanair” šiuo metu skraidina keleivius į 19 Europos šalių. Pernai įmonė skraidino 24,64 mln. keleivių. Šiemet tikimasi skraidinti daugiau kaip 34 mln. keleivių 220 maršrutų.

Nors „Ryanair” savo lėktuvuose nemaitina keleivių ir bilietus į jos reisus galima įsigyti tik internete, jų siūlomos kainos, perkant bilietus iš anksto, yra nedidelės.

2005-10-24 11:09

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , .

1 atsiliepimas į "„Ryanair” atšaukė tris skrydžius tarp Londono ir Kauno"

  1. Milita

    Na taip, nors ir lėktuvuose nemaitina keleivių ir ryanair bilietaitik internete, bet dėl tokių siūlomų kainų kokios yra, reiškiamas nepasitenkinimas būtų net gi keistas. 🙂

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.